SUMMER SALE - Spar op til 60 % på udvalgte varer KØB NU
Reebok Modern Safari Kollektionen - væk din kvindelige energi

Reebok Modern Safari Kollektionen - væk din kvindelige energi

31. 7. 2022 2 min. Læsning

Det populære sportsmærke Reebok præsenterer en ny kollektion eksklusivt til kvinder - Reebok Modern Safari.

Kvinder i hovedrollen 

Kvinder, piger, løbere, atleter. De er alle fantastiske skabninger. Med denne kollektion vil Reebok motivere kvinder til at bevæge sig- At finde en slags bevægelse de forelsker sig i. Om det er at gå, styrketræning, gruppelektionen i træningscenteret eller løb. Det er op til dig! Giv plads til din kvindelige styrke med Modern Safari kollektionen. Hvad kan du forvente? 

  • Til fysisk aktivitet - leggings, shorts, sports bh'er
  • Til daglig brug - sweatshirts, sweatpants

Reebok Modern Safari Kollektionen

Reebok Modern Safari

Hvorfor vælge Reebok Modern Safari?

  • Dyremønstre - Kollektionen er inspireret af leopard mønste der fanger den kvindelige natur - Styrke, vildskab og elegance. Enhver kvinde kan være lige hvad de vil - Bare tro på dig selv og forfølg dine drømme og mål. Gå til den med Reebok og Top4Fitness! 
  • Funktionalitet og komfort - Komfortable snit lavet af funktionelt materiale der giver dig mulighed for at udnytte dit fulde potentiale frem, selv under højintensive øvelser.  Kvalitetsstykker der leder sveden væk, bliver på plads og ikke begrænser din bevægelse. 
  • Farver - Beige og sort for elskere af det klassiske og minimalistiske. Blå og rød for kvinder der vil ses ved første øjekast. 

Sportssko

Modern safari kollektionen har brug for en sko der er alsidig, komfortabel og velegnet til højintensiv træning. Det er præcis derfor vi har den nye Reebok HIIT 2.0 - en design sportssko hvis ydeevne du kan stole 100% på.

Reebok_HIIT_2.0

 

Vis din vilde og uhæmmede ånd i Modern Safari kollektionen og bliv, hvad du vil være! 

Tilgængelig hos Top4Fitness.