MID SEASON SALE KØB NU
Black Friday - Fitness udsalg og store rabatter på produkter!

Black Friday - Fitness udsalg og store rabatter på produkter!

18. 11. 2021 2 min. Læsning

Årets største shopping event er her endelig! Er du klar til en omgang cardio shopping? Vælg selv blandt udvalgte tilbud på sports-sko, tøj, udstyr og accessories. Forkæl dig selv med det bedste udstyr fra Top4Fitness og flyt din træning op til næste niveau. Tøv ikke, for tilbuddet udløber snart!

Udsalg på fitnesstøj

At købe funktionelt og flot sportstøj har aldrig været nemmere. Til kvinder finder du udsalg på fitness leggings, som du enkelt kan kombinere med en sports bh. Herrerne kan nyde godt af et enormt udvalg af træningstøj til herrer fra de mest populære brands i verden – alt fra shorts til T-shirts.

Tøj til kvinder     Tøj til herrer

fitness_clothes

Sko til træning

De rette træningssko kan gøre underværker og samtidig opløfte dit fitness outfit. Få træningssko til mænd og kvinder fra Nike, adidas, Reebok eller Under Armour og træn til det yderste! 

Top4Fitness tip:  Vil du have et par sko, der hjælper dig til styrke- og fitnesstræning? Så vælg Nike Metcon 7, der kan klare hvad som helst, når det kommer til træning.

Sko til kvinder     Sko til herrer

fitness_shoes

Udstyr til træning

Alt for din fremgang. Et ur der tracker din performance. Tasker og rygsække til at opbevare alt på ét sted. Sportsernæring der giver dig energi og bidrager til bedre restitution. Kort fortalt har vi træningsudstyr, du vil værdsætte hver eneste træning. 

Udstyr til kvinder     Udstyr til herrer

Inspirér dig selv