MID SEASON SALE KØB NU
Reebok i hovedrollen. Hvilke sko skal du vælge til cross-træning, Les Mills or running?

Reebok i hovedrollen. Hvilke sko skal du vælge til cross-træning, Les Mills or running?

29. 11. 2021 4 min. Læsning

Kvalitet og et sofistikeret design kan ses ved første blik. Derudover er skoene fleksible og komplekse. De rigtige sko er grundstenen i god træning, og derfor har Reebok udviklet adskillige typer af sko, der dedikerer sig til forskellige sportsgrene og atleternes behov. Vælg dine og arbejd til det yderste!

Cross-træning

Denne intense træningsform kræver en kompleks sko, som du både har det godt i, men som samtidigt giver dig den optimale støtte. Derfor har Reebok udviklet Nano X1, der passer til alle former for Cross-trænings discipliner. En letvægts-sko, der er fleksibel med en holdbar sål, som tilpasser sig enhver forhindring og kan klare alt fra vægtløft til reb-klatring!

Top4Fitness-tip: Kender du cross-trænings-verden og siger Rich Froning dig noget? Så er der et par sko til dig, Reebok Nano X1 Froning, der er designet af den formidable atlet. Prøv den nye generation af de populære Nano og træn som en sand vinder!

Shoes_NanoX1_FroningReebok Nano X1 Froning-sko

Les Mills

En verdenskendt træningsform, der består af mange forskellige programmer, der varierer i intensitet og kompleksitet. Du vælger selv hvilket program, der er bedst for dig. Du finder styrke-, fitness- eller udholdenhedsøvelser, der passer til både begyndere og øvede. Få Reebok Nano X1 Les Mills, der er designet kun til dig! Og hvilke øvelser findes der?

  • BODYPUMP® - et styrke- og udholdenhedsprogram, hvor du virkelig arbejder
  • BODYATTACK® - et aktivt og hurtigt program, der inkluderer squats, hop og atletiske bevægelser
  • BODYCOMBAT® - cardio-program med elementer af boksning og kick-boksning – ingen kontakt
  • BODYBALANCE® - et roligt, men fleksibelt program, der kombinerer udtræk, yoga og pilates
  • BODYJAM® - nyder du at danse? Så prøv BODYJAM®, der får dig til at danse og have det sjovt
  • CXWORX® - en 30-minutters lang (eller kort?) træning, der fokuserer på mave- og ballemuskler
  • GRIT® - en 30-minutters, højintens, intervaltræning
  • LES MILLS TONE® - et styrke- og konditionsprogram

LesMilss_BodyCombat_program
Les Mills - BODYCOMBAT® program

Fitness

Her anbefaler vi en sko fra Reebok Flexagon-serien, når du skal i fitness. Det behagelige MemoryTech-skum indeni skole sikrer komfort, og den lette mesh-overflade garanterer åndbarhed og luft. Reebok HIIT TR er en letvægter og åndbar sko, der skaber et godt klima i skoen og er derfor et rigtig godt valg til højintens træning (HIIT). Træd ud fra komfortzonen i en komfortabel sko!

Vægtløftning

Selv vægtløfterne vil have valuta for pengene. Reebok Legacy Lifter II-skoen giver stabilitet og støtte takket være den forhøjede hæl, der er uundværlig, når du løfter tunge vægte. Gummi-sålen holder dig kørende og Exoframe-teknologien holder din hæl perfekt på plads.

Løb

Undrer du over hvilke sko, du skal købe, når du for det meste løber på hårde underlag? Så har vi et perfekt valg til dig! Takket være Reebok Floatride Energy 3.0 Adventure er du hurtigere end nogensinde. Den solide carbon gummi-sål og skum midt-sålen giver dig komfort i hvert eneste skridt.

Reebok_running
Vælg Reebok Floatride Energy 3.0 Adventure til løb på hårde underlag. 

Fritid

Sneakers og streetwear er virkelig noget, Reebok forstår at lave. Reebok Classic fritids-kollektion kombinerer minimalisme, komfort og stil. Du finder et vælg af modeller at vælge imellem, alt efter dine præferencer. Alt fra hvide klassikere til originale begrænsede udgaver.

Uanset hvilken sport, du forbereder dig til, så er Reebok klar til at tage dine præstationer til næste niveau. De har været en favorit inden for sportverdenen i mange år, for alle fortjener at kunne arbejde til deres yderste.